Lyxig dreamtrip i Berlin


Några foton från den otroligt härliga weekenden i Berlin i höstas. Skulle aldrig ens tänkt att boka in mig på detta lyxhotell utan Dreamtrips, livsstilsklubben jag är medlem i. Det var en riktigt drömresa på ett fantastiskt hotell. Regent Berlin. Lyx på sitt bästa. Elegans. Frukost med privat servitör och bara att välja vad du vill ha till frukost. Buffe, nej tack! French Toast, Eggs Benedict, fräscha frukter och bär. Champagne, Mimosa och chokladtårta. På kvällen förvandlas frukostrummet till en tvåstjärning michelinrestaurangen Fishers Fritz. Mums mums!

Berlin är fantastiskt för en weekend - jag ska helt klart tillbaka mot våren. Är så glad att jag har möjligheten att besöka och bo på dessa fantastiska hotell. När jag började resa ville jag såklart få ut mest möjligt av min upplevelse. Det blev mycket backpackning, där jag bodde på vandrarhem med flera andra människor i samma rum. Snarkningar, hårda sängar, rostad bröd med sylt & snabbkaffe till frukost - jag tänkte inte på att resan dit och själva boendet var en lika stor del av upplevelsen. Men nu vet jag bättre. När du väl börjar med 5-stjärnigt.. är det svårt att gå tillbaka;)

Nu när jag har möjligheten att bo 4-5 stjärnigt för samma pris som 2-3 stjärnigt och ibland till och med billigare än vandrarhem. Så har resandet tagit en helt ny nivå.
Att bo som en prinsessa, att någon bär väskan, att man få en chokladbit på kudden innan natten, servicen - ja allt det är också en del av det hela.
Sen är det bara en fördel att jag dessutom känner för att klä upp mig mycket mer på ett 5-stjärnigt hotell istället för det sämre alternativet, eller att jag tar ett glas champagne till frukost - bara för att jag kan.
Uppgradera din resa, gör hela resan awesome. Det är mitt tips.
Ännu viktigare om det är en weekend, varför inte bara göra den best ever!

Älskar en weekendsemester som innehåller en säng som jag helst vill ta med mig hem, med en frukost som jag vill sitta timvis på, med en miljö som du aldrig vill lämna, med utsikt som är magnifik, med en lång promenad och något äventyr. Efter det kan jag komma hem utvilad - vilket jag antar en weekend är tillför. I vart fall för mig. När veckorna är intensiva med cafejobb, vardagar och helger, det går allt ihop. Bästa sättet för mig att att resa bort. Stänga av.

IMG_2141 1
You Should be here!

101

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *