Firar med att klara 3 mål i Grekland

Äntligen hemma igen. Jag möttes upp på tågstationen av Mike. Han hade såklart med sig en bunt med röda rosor. Jag visste det. Han är en sån romantiker. Under tiden jag var i Skåne flyttade han in till mig. Så nu ligger jag här i sängen, i sovalkoven, och tittar när han träningscyklar. Han tränar inför Tour de France säger han med glimten i ögat.

Så där var ett av mina många mål uppnådda. Sen är det två stycken som är på G..

  • Bli sambo med den inspirerande, romantiska, sexiga, trygga, ärliga drömmannen.
  • Åka på romantisk weekend
  • Gå upp till 55 kg.

1 kg från målet idag. Jag har sååå svårt att gå upp i vikt, för att jag prioriterar inte maten. Finns 100 andra saker jag gör innan. Även om jag uppskattar god mat, restauranger m.m men vardagsmaten är jag kass på. Men nu bor jag med Mike som äter 7 ggr per dag.. och en påsk full med godis. Jag äter till och med frukost varje dag nästan. Wow på den. Här blir det ordning och reda.

Romantisk weekend är inte långt bort. Den 20e åker vi till Aten, Grekland och spenderar 2 dagar på ett härligt hotell, A for Athens. De ska visst ha en helt grym takterass där jag planerat vi ska sitta och dricka morgonkaffe och se ut över Akropolis. Fredag till måndag åker vi på Dreamtrip och bor på Westin Resort i Costa Navarino. Det ska visst vara en av Europas bästa resorter. Eftersom det är en Dreamtrip, en av min livsstilsklubbs specialiteter, så förutom att vi fick ett jättebra pris ingår det även en galamiddag sista kvällen och 15% rabatt på alla spabehandlingar.

Brukar alltid vara massa trevliga överraskningar så får se vad som händer när vi anländer. Jag rapporterar såklart därifrån med massa foton och kanske en video! Mike älskar golf, och det ska visst ha en bra bana där också.. det vet inte jag någonting om men kanske jag måste testa 😉

Dags för frukost!

101

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *