Årets höjdpunkter 2016

Årets höjdpunkter 2016

En av mina nyårsritualer är att gå igenom året som gått och skriva en krönika med mina höjdpunkter. Det ger en otroligt fin känsla att läsa både årets och tidigare års. Jag funderar också över vad jag vill ta med in igen från det gamla året till det nya.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Några av höjdpunkterna på mitt år. Många resor och goda minnen.

2016, startade med att raka mansben. Det var verkligen en upplevelse. Men efter ett grym nyår där jag somnade före 12 så är det sånt som kan hända.
Jag drog till New York, drack skumpa på Aquavit med Natalie och fick skoskav i Brooklyn. Mot Orlando där jag slappade i en stor villa, gick på workshop med 22.000 kollegor, Vi fick en VIP-kväll på Disney Epcot för endast oss. EPIC.
Just ja, jag hoppade fallskärm också! WOW, vilken grej!!!
USA-avslutades med ngra lugna dagar i Miami. Från flygplatsen åkte jag hem till Mike & sen dess har vi inte lämnat varandra. Äntligen.

Tillbaka till tårtbakandet, vår bok släpptes – Raw Fika sålde + 3000 på 3 veckor! Yippi! Nu har den sålt mer såklart. My baby.Jag fyllde år igen, jag & Mike åt tacos, viktigare var alla hjärtans dag som jag hatar men Mike älskar. Fast nu älskar jag det också eftersom han är en riktig romantiker. 20 semlor intogs under februarimånad med stort avslut med en GULDSEMLA!

I april flyttade jag & Mike ihop på riktigt, vi åkte till Aten och kollade historia, sen en avslappnad helg på lyxresorten Romanos där vi hade vår egen pool. Urmysigt!
I maj blev det en till resa, I Paris gick vi 5 mil, dock aldrig upp för tornet. I juni lärde jag mig äntligen att meditera och jag åt den andra sillunchen i mitt liv.
Juni & juli gick snabbt, jag fick lyssna på Wes. Han e cool. Några dagar på ön, åka runt på en permobil är något jag ska göra mera av. Marklyft lär jag också få göra mera av. Tydligen blir jag upplärd att bli gymråtta.

Sommaren bestämde jag mig för att sälja STHLM RAW och oktober bestod av att jobba lååååånga 12h dagar innan vi lämnade över till nya ägare. Men de var roliga och intensiva år med boksläpp, tidningsartiklar, föreläsningar, radio & tv och till och med workshop på Spotify. Yummy fun flow!

Berlin blev de en weekend med konferans & avslut på en tropisk ö utanför Berlin. Ja ni läste rätt.
Sofia i Bulgarien också och där tickade jag av land nummer 45. Känns som det är flera men vem räknar….😉
Testade VR-glasögon, årets julklapp & blev spådd. De är klart jag ska bli digital nomad. Boom!

Året avslutas med att jag blev moster till en liten tjej vid namn Alba & jag vann ett arktisk äventyr i min favoritstad Tromsö.
Så 2017 lär bjuda på många fler äventyr.

101

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *